YasBouw is een bedrijf met uitdagende projecten in renovatie, verbouw en nieuwbouw. Het kantoor is gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg 37 te Dordrecht. Er werken gemiddeld tien tot vijftien mensen op kantoor en op locatie. Er heerst een informele sfeer en de medewerkers voelen zich betrokken bij het bedrijf. We hebben een klein hecht team dat goed samenwerkt.

Door elkaar te motiveren, inspireren en enthousiasmeren blijft een werkdag leuk en streef je met zijn allen naar een mooi eindresultaat. Je krijgt hier veel vrijheid om mee te denken en mee te ondernemen. Door de goede dingen te delen, veel te overleggen en beslissingen gezamenlijk te nemen, kunnen we met elkaar mooie projecten neerzetten.

hoogste punt

Maatschappelijk betrokken

YasBouw heeft de afgelopen jaren zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd. Bij ieder bouwproject, hoe verschillend ook, zijn wij maatschappelijk verantwoord ondernemend.

Uit sociaal perspectief betrekken wij de buurt en toekomstige gebruikers graag tijdens een aantal mijlpalen gedurende het bouwproces. Bijvoorbeeld bij het bereiken van het hoogste punt en bij de oplevering van het project. Tussendoor proberen wij ook vaak van diverse gelegenheden gebruik te maken om hen samen te laten komen.

Wij stellen meedenken en teamwork zeer op prijs. Uit oogpunt van duurzaamheid en circulair bouwen, bekijken wij altijd de optie voor eventueel hergebruik van materialen. Mochten wij gezamenlijk kiezen voor hergebruik, dan zal dit nooit afbreuk doen aan de kwaliteit.

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in het realiseren van volledig duurzame en energie-neutrale projecten.

Opleiden tot vakmensen

Bij YasBouw staat kwaliteit, vakmanschap en teamwork voorop. Daarom leiden wij zelf ook vakmensen op.