Meer over ons

Meer over ons2024-04-22T15:22:52+02:00

Het fundament van YasBouw

Meer over ons

Bij YasBouw bouwen we lange termijnrelaties. Ons fundament? Vertrouwen. We zijn trots op elke opdrachtgever en elk project. Of het nu een grote renovatie van restaurant Kaat Mossel is, een verbouwing van de gemeentewerf, de bouw van de fitnessruimte van Excelsior Rotterdam of de herinrichting van een bibliotheek: alles krijgt de aandacht die het verdient, zodat we op al onze projecten vol trots kunnen terugkijken.

Onze verschillende opdrachtgevers vertrouwen al tientallen jaren op onze expertise. We bereiden ons grondig voor zodat we flexibel kunnen zijn, op maat kunnen werken en exact begrijpen wat elk project nodig heeft. Soms doen we dit vanaf de eerste tekening, terwijl we bij andere projecten mogen werken met een al uitgewerkt plan. Alles kan, zolang we maar mogen bouwen!

Welkom bij YasBouw, waar bouwen meer is dan het opstapelen van planken – het is het opbouwen van vertrouwen, steen voor steen, project na project.

Kwaliteit en Veiligheid

De Kwaliteit en Veiligheid van onze werknemers staat bij ons voorop. Dit hebben wij bekrachtigd met het behalen van ons VCA** certificaat. Wij voldoen hiermee aan de eisen van VCA**2017/6.0

Hoe we werken

Vragen over onze werkwijze?

Krijg antwoord op veelvoorkomende vragen!

Hoe zal uw project bij YasBouw verlopen?2024-01-09T15:34:50+01:00

Bij YasBouw starten we elk project met een persoonlijk contactmoment. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en ontwikkelen dan een werkwijze die naadloos aansluit op uw voorkeuren. Of u nu gedetailleerde ontwerpen wilt inclusief 3D-visualisaties of een plan van aanpak met meerdere contactmomenten, wij passen ons flexibel aan. U heeft de regie en wij geven eerlijk aan wat haalbaar is met de kwaliteit waar we voor staan. En als u liever volledig ontzorgd wordt en pas van ons hoort als het project is afgerond, geen probleem – bouwen is vertrouwen. YasBouw staat voor een transparant en op maat gemaakt proces, waarbij kwaliteit en uw tevredenheid onze hoogste prioriteit vormen.

Hoe communiceren we tijdens projecten?2023-11-21T14:56:28+01:00

We geloven in transparante communicatie met een persoonlijk tintje. Elk project heeft één vast aanspreekpunt, omdat wij de kracht van directe communicatie waarderen. Of u nu updates via WhatsApp wilt ontvangen of liever via de mail, we proberen altijd adequaat te reageren. Wat als u ons ’s nachts belt? Zolang u er geen gewoonte van maakt, sluiten we niet uit dat we opnemen. Het draait allemaal om het bieden van de beste service, op de manier die bij u past. Bouwen is tenslotte vertrouwen en de sleutel voor vertrouwen ligt bij goede communicatie!

Werken jullie met eigen personeel?2024-01-09T15:35:10+01:00

Team YasBouw zal de leiding nemen en naast bouwen het projectmanagement en de communicatie op zich nemen. In de bouw werken we samen met specialisten als het nodig is, maar altijd volgens onze standaard van kwaliteit en communicatie. Dit stelt ons in staat om controle te houden over elk project, waarbij ons team, met zijn jarenlange ervaring, garant staat voor vakmanschap en consistente service. Altijd leveren wat onze opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Kunt u bij ons terecht voor advies?2024-01-09T15:35:26+01:00

Bij YasBouw kunt u zeker terecht voor advies. We zijn specialist op het gebied van bouw: van advies en ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Afhankelijk van waar uw behoefte ligt, beginnen onze werkzaamheden. Voor referenties wijzen we u naar de projectpagina, waar onder andere bij het project van Ten Raede Groep te zien is hoe veelzijdig we te werk kunnen gaan.

Meer dan bouwen

Maatschappelijk betrokken

Duurzaam en degelijk bouwen is voor ons vanzelfsprekend; het zit in ons DNA en gaat verder dan het hergebruiken van materialen en het efficiënt omgaan met energie. Maar maatschappelijk verantwoord werken is meer dan rekening houden met de toekomst; het gaat ook over het nu en het bijdragen aan plezier in de samenleving.

We sponsoren met trots FC Dordrecht en Excelsior Rotterdam. Niet alleen voor de clubs zelf, maar ook om iets extra’s te bieden. Zo geven we regelmatig toegangskaarten weg aan mensen die normaal gesproken geen voetbalwedstrijden kunnen bijwonen, maar er wel enorm van zouden genieten. Schreeuwen we dit van de daken? Nee, helemaal niet. Maar we zijn er wel trots op dat we dit mogen doen.

Daarnaast zijn we actief betrokken bij Energiek Dordt, een samenwerkingsplatform in de regio Drechtsteden dat zich richt op ontwikkelingen op het gebied van energie, vitaliteit en mobiliteit. Ons team draagt bij aan oplossingen om de Drechtsteden future proof te maken, met speciale aandacht voor wonen, werken en bouwen. Bij YasBouw is een fundament niet alleen iets fysieks, maar bouwen we graag mee aan een duurzame en betrokken gemeenschap.

Onze expertise

Opleiden tot vakmensen

Niet iedereen is direct ergens even goed in, maar als je de juiste instelling hebt, kun je bij YasBouw alles leren.
Daarom leidt Team YasBouw met trots ook vakmensen op!

Ga naar de bovenkant