Werken bij

Team YasBouw

Natuurlijk zijn we enorm trots op onze opdrachtgevers en de prachtige projecten die we dagelijks mogen doen. Maar wat ons het meest trots maakt, zijn de mensen van YasBouw. We hebben de toppers op kantoor, die er elke dag weer alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers op een respectvolle en voor hen best werkbare manier te woord worden gestaan. En wat te denken van de spinnen in het web die er een dagtaak van maken om onze projecten zo in te plannen, dat zowel opdrachtgevers als de mannen in het veld steeds maar weer tevreden zijn.
Over de mannen in het veld gesproken: onze geweldige jongens buiten, vormen het hart van ons bestaan. Hun energie en teamwork werkt door in de hele organisatie, van directie tot financiën. Bij YasBouw doen we het samen en zijn we trots op elkaar. Bij YasBouw vertrouwen we op elkaar en bouwen we op elkaar!

Dus lijkt het jou tof om bij een bouwbedrijf te werken waarbij je als hecht team met elkaar aan projecten werkt? Waar je geen nummertje bent, maar als gewaardeerde collega wordt gezien? Waar we hard werken afwisselen met plezier maken en elke vrijdagmiddag proberen een klein feestje te bouwen?

Neem vooral contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar energieke, enthousiaste mensen die willen werken. Ook zijn we een erkend leerbedrijf, dus kunnen we mogelijk een mooie stageplek bieden. Natuurlijk is het heerlijk als je allround timmerman bent of een ervaren werkvoorbereider, maar ben je dat (nog) niet, mag je alsnog altijd contact opnemen. Wat moet je dan wel zijn? Toegewijd! Net als de rest van ons team.