Herinrichting kantoor Ten Raede Groep

De Ten Raede Groep uit Dordrecht kwam bij ons met een prachtige uitdaging: de volledige herinrichting van hun kantoorpand. Op zichzelf is dit al een mooie uitdaging, maar als we dan ook nog het vertrouwen van de opdrachtgever krijgen om het gehele proces te verzorgen, maakt ons dat extra trots. Samen met Ten Raede Groep hebben we een volledig ontwerp gemaakt, inclusief verlichtingsplan. Dit ontwerp begon met ouderwets schetsen op papier en eindigde met een gehele 3D-view van hoe wij de nieuwe situatie voor ons zagen.

Nadat het ontwerp was goedgekeurd, kon het fysieke werk beginnen. We hebben onder andere alle sloopwerkzaamheden gedaan, de wanden, vloeren en plafonds volledig afgewerkt, de elektra en toiletgroepen voor onze rekening genomen en een open scheidingswand, plantenbakken, een koffiecorner en een tafel voor diverse apparatuur gerealiseerd. Voor een optimale werkbeleving bij alle Ten Raede medewerkers, hebben we twee concentratie units gemaakt, die we hebben voorzien van afgeschermde werkplekken. Vanuit het enthousiasme dat ontstond tijdens de ontwerpfase, hebben we uiteindelijk gekozen voor prachtige glaswanden en een afwerking van akoestische panelen.

Of we trots zijn? Bekijk de foto’s maar… En nog veel belangrijker, het bericht van Ten Raede Groep op hun socials, onder de foto’s!

“Kunnen jullie je nog herinneren dat we een tijdje geleden hebben aangekondigd dat onze verbouwing voorbij is? Nou, vandaag zijn we super enthousiast om het eindresultaat met jullie te delen! 🤩

Met trots willen we jullie graag laten zien hoe ons kantoor een enorme metamorfose heeft ondergaan. We kunnen eerlijk zeggen dat YasBouw fantastisch werk heeft geleverd en ons kantoor heeft voorzien van een moderne en frisse uitstraling. Bedankt, YasBouw!

Een nieuw kantoor betekent nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden! Ons vernieuwde kantoor laat zien dat investeren in verbetering loont – niet alleen visueel, maar ook voor onze teamspirit! Het is belangrijk voor een bedrijf om voortdurend te vernieuwen en mee te gaan met de tijd.”

Waar we trots op zijn

Gerelateerde projecten