Renovatie restaurant Kaat Mossel

Op 16 februari 2020 is er een verwoestende brand geweest in het bekende Rotterdamse restaurant Kaat Mossel. Wij hebben hierop zeer snel kunnen schakelen en hebben de brandschade niet alleen hersteld, maar het restaurant volledig kunnen renoveren.

Samen met de eigenaren hebben wij meegedacht aan verbeteringen, zoals bijvoorbeeld de akoestiek en de sfeer. Binnen 4 maanden is het restaurant volledig gerenoveerd. Echt alles is aangepakt, zodat het restaurant op 15 juni 2020 haar deuren weer kon openen.

Het was een prettige samenwerking met de eigenaren en het personeel van Kaat Mossel. We kunnen niet anders dan zeggen dat dit een geweldige teamprestatie was onder het mom “niet lullen maar poetsen”!

“Dankzij YasBouw hadden we binnen 4 maanden Kaat mossel terug!”

“Samen sterk”, roepen Ron en Marie-Claire Hirt, eigenaren van het bekende Rotterdamse restaurant Kaat Mossel, als YasBouw ter sprake komt. “Half februari brandde ons restaurant tot de grond toe af. Onze ziel en zaligheid, alles was weg en kapot. Toen het projectteam van YasBouw bij ons kwam, kregen ze te maken met een draaikolk van verdriet, paniek en nog veel meer emoties. Daar middenin hebben ze gewerkt, in een sneltreinvaart.

Eerst slopen, toen kijken naar de bouwtechnische mogelijkheden (er waren geen tekeningen) en daarna bouwen. Volgens onze verzekeraar was het onmogelijk, maar binnen vier maanden was de klus geklaard. Door YasBouw hebben we twee keer Kaat Mossel terug gekregen: ons restaurant en als prachtig cadeau een levensgrote muurschildering van Kaat Mossel. De brand was natuurlijk vreselijk, maar we zijn blij met het eindresultaat. Nog altijd hebben we contact met Ahmed, zo’n mooie samenwerking houden we graag in stand.”

~ Ron en Marie-Claire Hirt ~

Waar we trots op zijn

Gerelateerde projecten